Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ
Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης Κοζάνης, συνήλθε σε δημόσια έκτακτη συνεδρίαση, στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 20.5.2010, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 , με θέμα: «ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ»
Ψ Η Φ Ι Ζ Ε Ι
Το υπουργείο Εσωτερικών με τους ειδικούς επιστήμονες και ύστερα από επιστημονική μελέτη όλων των δεδομένων με βάση τα κριτήρια για την συνένωση των Δήμων , έκρινε ότι η Νεάπολη πληροί όλες τις προϋποθέσεις να ορισθεί ως έδρα του νέου Δήμου Βοίου.
Οι Βουλευτές του Νομού μας με τις εμπρηστικές τους δηλώσεις εξωθούν σε αντιπαράθεση την κοινωνία των δημοτών και κατ' επέκταση διχάζουν τους κατοίκους του Βοΐου.
Οι πρωτεργάτες βουλευτές των υπόγειων διαβουλεύσεων και συμμαχιών, Πάρις Κουκουλόπουλος και Αλέξανδρος Αθανασιάδης προσπαθούν με κάθε τρόπο ακόμη και μετά την κατάθεση του Νομοσχεδίου στη Βουλή να υφαρπάξουν την έδρα από την Νεάπολη.
Αυτή η στάση των Βουλευτών διχάζει την κοινωνία του ενιαίου δήμου Βοΐου.
Οι πολίτες του Βοΐου είναι αγανακτισμένοι και διαμαρτύρονται για την απαράδεκτη στάση των Βουλευτών η οποία είναι αντίθετη με την βούληση της πλειοψηφίας .
Θέλουν να βάλουν ταφόπλακα στον τόπο μας .
Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε
Τον Υπουργό Εσωτερικών αποκέντρωσης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης να μην υποκύψει σε καμία πίεση από παράγοντες και παλαιοκομματικές αντιλήψεις.
Η μικροκομματική νοοτροπία οδήγησε τη χώρα στο σημερινό χάλι .
Είναι η ίδια λογική που εκτρέφει κλίμα διχασμού, καλλιεργεί τοπικιστικές αντιθέσεις.
Νεάπολη 20-5-2010
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΙΑΤΟΓΛΟΥ

Η φωτογραφία μου
ΝΕΑΠΟΛΗ, ΚΟΖΑΝΗΣ, Greece
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ..